Akcija!

Hitri polnilec XBLITZ R5 Power

39,89

Opis

DIZAJN

Xblitz R5 POWER je priročno večnamensko orodje, ki vam omogoča stalno napajanje več naprav hkrati. Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti zavzame malo prostora v vašem avtomobilu.

KONSTANTNA MOČ

Xblitz R5 POWER je naprava, ki se uporablja za zagotavljanje stalne oskrbe z električno energijo povezanih naprav, tudi ko je motor vozila izključen. Ko je vaš avto parkiran, Xblitz R5 POWER odvzame električno energijo iz akumulatorja in ga usmeri v vgrajeno vžigalna vtičnica in dva USB vhoda.

ENOSTAVNA MONTAŽA

Večfunkcijski napajalnik Xblitz R5 POWER je enostaven za namestitev. Upoštevajte priloženi komplet in navodila ter ga povežite z vgrajevalnikom v avtomobilu.

ZAŠČITA

Ni vam treba skrbeti, da bo Xblitz R5 POWER izpraznil akumulator vašega avtomobila. Naprava ima dva zaščitna ukrepa proti temu – napetostni senzor in časovnik. Ko napetost akumulatorja v avtomobilu pade na raven vaše izbire, ko določite čas, ki ste ga določili na časovniku, bo Xblitz R5 POWER samodejno izklopil napajanje za priključene naprave.

VEČ MOŽNOSTI

Xblitz R5 POWER omogoča napajanje treh naprav hkrati.

VAROVALKE

Xblitz R5 POWER je skupaj s štirimi vrstami varovalk za obvod, kar vam omogoča namestitev naprave v katero koli vozilo.

[TEHNIČNE SPECIFIKACIJE]

Prenos napetosti brez izgube: DA
Vhodna napetost: 12V – 24V
Izhodna napetost: 12V 9A
USB1: Hitro polnjenje – 3,6-6,5 V 3A, 6,5-9 V 2A, 9-12 V 1,5A (max 3,8 A)
USB2: Standardno polnjenje – samodejna optimizacija hitrosti polnjenja (največ 3,5 A)
Dodatna varovalka  5A 32W
Teža 75g
Velikost vtičnika: 48x45x33mm

 

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in