Selfie palica XBLITZ SL5 Flash

24,89

Sold By Xblitz Categories:, , Tags:, SKU: 5902479671031

Opis

OH, SELFIE!

Delanje selfijev bo še lažje z Xblitz SL5. Na kavču, na plaži, v avtu ali na zabavi… vsi radi delamo selfije! Le še nebo je meja, če imate Xblitz SL5 selfie palico! Namestite telefon nanjo, fotografirajte in delite z vsemi.

ZVEZDNATA MOČ!

Modularna, snemljiva svetilka zagotavlja vso potrebno razsvetljavo, tudi ko ste obkroženi s temo. Takšna modularna LED svetilka je največja prednost naše selfie palice. Modul svetilke ima dva načina osvetlitve in se lahko namesti na selfie palico, katero koli kovinsko površino, ali pa se lahko samo drži v roki.

TELESKOPSKA ROKA

Teleskopska roka Xblitz SL5 je izdelana iz trajnih aluminijevih zlitin. Raztegne se na dolžino do 66cm. Zložen in pripravljen za prevoz pa meri le 19,6 cm v dolžino.

VSESTRANSKA UPORABA

Xblitz SL5 Flash vam ne bo pomagal samo narediti popolne fotografije, saj npravo lahko uporabite tudi kot preprosto, prenosno svetilko. Vsestranskost tega izdelka je nujno potreben dodatke za nepozabna potovanja.

[TEHNIČNE PODROBNOSTI]

Bluetooth: 4.2
Podaljšana dolžina:
66cm
Strnjena dolžina:
17cm
Širina: 30mm
Držalo telefona:
DA
Baterija v palici:
CR1620
Baterija v modulu:
Vgrajena Litij-ion
Teža: 152g
Format pomnilnika:
FAT32

Xblitz

Xblitz blagovna znamka je del prodajnega programa podjetja UMTEH d.o.o. Smo
neposredni uvoznik najrazličnejše elektronske in druge opreme, katere del je tudi Xblitz
prodajni program, ki ga stalno dopolnjujemo z novimi blagovnimi znamkami, kot so Neno in Evorei.

Naše izkušnje in znanje so rezultat dolgoletnega sodelovanja z našimi strankami, na domačem in tujih trgih. Seveda nadaljujemo s pridobivanjem povratnih informacij in izkušenj, ko natančno prisluhnemo in poskušamo razumeti potrebe, tako naših končnih kupcev, kot tudi poslovnih partnerjev. Naše temeljne vrednote so poštenost, fleksiblinost, hiter odziv na vsa vprašanja in zagotavljanje najvišje ravni kakovosti izdelkov.
Zahvaljujoč našim inovativnim izdelkom, lahko vedno, izpolnjujemo zahteve tudi naših
najzahtevnejših stranka. Naša ponudba izdelkov se nenehno dopolnjuje in širi z novimi izdelki blagovne znamke Xblitz, Neno in Evorei, ki so zelo priljubljeni na trgu elektronskih izdelkov.
Blagovne znamke pod okriljem Xblitz so najboljša možna kombinacija visoke kakovosti in dostopnih cen. Poleg tega za naše stranke redno pripravljamo posebne prodajne ponudbe.

More Products from Xblitz

Questions and Answers

You are not logged in